«Волинські новини» вчергове викривили інформацію, сказану керівництвом облдержадміністрації

«Волинські новини» вчергове викривили інформацію, сказану керівництвом облдержадміністрації

Цього разу, будучи особисто присутніми на розширеному засіданні колегії облдержадміністрації 20 червня 2018 року, за участі шанованих людей регіону, спотворили слова керівника виконавчої гілки влади в області Олександра Савченка.

Зокрема, під час обговорення регіональних програм, що діють на теренах області, мова йшла про зауваження до роботи управління розвитку, інвестиції та європейської інтеграції облдержадміністрації в частині реалізації програм. В цьому він вбачає особисту відповідальність попереднього керівника структурного підрозділу Юрія Кресака, який нещодавно звільнився.

«Мої перші на службових нарадах критики до Кресака, вони реалізовані - він пішов. В самого хватило сміливості і я йому за це вдячний. Він би так і так пішов. Мова не йде про те», - сказав Олександр Ілліч.

Однак, «Волинські новини» трактували це як закид Олександра Савченка в сторону Володимира Гунчика – попереднього голови ОДА. Так, у статті під назвою «Усе одно пішов би, – голова ОДА про звільнення чиновника», зазначається: «як наголосив Олександр Савченко, саме через нерезультативність більшості попередніх програм, зокрема їх непрозорість, колишній голова ОДА Володимир Гунчик і прийняв рішення про своє звільнення».

Особливо слід наголосити, що під час засідання колегії взагалі не згадували попереднього керівника облдержадміністрації.

До слова, у Волинській ОДА ведеться стенограма засідань колегій. Відтак, можемо надати аудіозапис для підтвердження сказаного головою облдержадміністрації.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Начальник СБУ Волині розповів, що заважає вирішити проблему нелегального бурштину
Наступна новина Вартість пологів, проїзд у тролейбусах і закиди педагогам: топ-теми виконкому Луцькради
Останні новини
Схожі новини