Вчені заплатять тому, хто погодиться півроку їсти авокадо

Вчені заплатять тому, хто погодиться півроку їсти авокадо
фото ілюстративне, джерело: Радіо Максимум

Американські медики вирішили перевірити гіпотезу про користь зеленого плода в боротьбі з ожирінням.

Медики обіцяють відібрати 1000 осіб для участі в експерименті, під час якого їх щодня годуватимуть авокадо. І готові заплатити кожному сміливцю $ 300 за відвагу, – передає Радіо Максимум.

Це масштабне дослідження буде проводитися вченими чотирьох університетів – Лома Лінда (LLU), держуніверситету Пенсильванії, Тафтса і Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі. Кожна з перерахованих науково-дослідних організацій наймає для участі в дієтичному експерименті по 250 осіб.

«Ми збираємося перевірити, чи спалює жирові відкладення щоденне споживання одного плоду на день», – пояснює Джоан Сабате, фахівець з епідеміології в Університеті Лома Лінда.

Обраних розділять на дві групи. Учасники з першої групи зобов'язані будуть з'їдати по одному авокадо на день протягом шести місяців. Піддослідні з другої, контрольної групи, зобов'язуються не їсти більше одного плода за всі півроку експерименту.

Усім учасникам гарантують безкоштовний медогляд. Гроші вони отримають тільки після завершення проекту, а «не щасливчики» з контрольної групи на додаток будуть премійовані 24 авокадо.

Претенденти на вакансію любителів авокадо повинні бути старшими за 25 років і мати об'єм талії не менше – 90 см у жінок і 102 см у чоловіків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 1 вересня
Наступна новина Когось виганяли, а хтось найбільше прогулював: відомі волиняни поділилися спогадами про школу
Останні новини
Схожі новини