Вечірка до ранку. Луцька броварня кличе на Oktoberfest

Вечірка до ранку. Луцька броварня кличе на Oktoberfest

Усі любителі пива знають, що восени відбувається найбільше свято – Oktoberfest. Відгуляють його й у броварні «Карабас Барабас» 21 вересня.

З кінця вересня до середину жовтня у Німеччині триває традиційне свято – Oktoberfest. Однак, там можна випити пива лише місцевих броварень. Натомість світ перейняв традицію та роблять невеличні локальні фестивалі й свята. 

Зрозуміло, що підтримують традицію і у броварні «КарабасБарабас», що працює у Луцьку. До речі, тут варять справжнє, живе, душевне пиво шести видів. В меню є класичні напої, а є – лімітовані. Так, тут не бояться новаторства, тож гості уже мали нагоду куштувати пиво з мандаринами, динею та м’ятою, манго та маракуєю. Незабаром презентують іще одну, ексклюзивну «ягідну» новинку. 

Також, 21 вересня відбудеться вечірка Oktoberfest. У закладі обіцяють цікаву програму – традиційні конкурси та багато пива. Окрім того, для відвідувачів виступить гурт з Тернополя «ФаМажор». Музиканти обіцяють запальні танці аж до ранку.

Розпочнеться вечірка о 22 годині, а вхід усього 50 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцьких школах готують за рецептами відомого кухаря Євгена Клопотенка
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 17 вересня
Останні новини
Схожі новини