Ведеться політика на знищення села

Ведеться політика на знищення села

Сімейні ферми, фермерські господарства - це ключ до відродження заможного українського села!
Але законодавство, яке б мало створити можливості для «стрибка жаби» у соціально-економічному розвитку сільських територій, в тому числі і Волині, пишеться без врахування думки аграрних громадських об’єднань, без врахування думки простих селян!!!

Громадська спілка «Всеукраїнський аграрний форум» від імені своїх членів: Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР), Аграрного союзу України, Українського клубу аграрного бізнесу, Української аграрної конфедерації та Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад направили офіційне звернення на ім’я Голови Верховної Ради Андрія Парубія, голів депутатських фракцій і груп та очільниці Податкового комітету ВРУ Ніни Южаніної з проханням відкласти розгляд законопроекту № 6490-д «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств» і провести його повторне обговорення за участі представників аграрних асоціацій.

Так, відповідно до законопроекту номер 6490-д передбачається 
- субсидування купівлі вітчизняної сільгосптехніки на придбання вагонів-зерновозів, але аграрна громадськість проти, тому що цим можуть скористатися тільки найбільші аграрні компанії!
- введення механізму покриття державою частини ЄСВ членів сімейних фермерських господарств та відповідно надання їм права сплачувати тільки частину цього внеску, однак ті, хто виявили скористатися цим зробити цього не можуть через неврегульованість ситуації з держбюджетом, бо коштів на це не передбачено!…

Є ще багато питань до парламентарів, до уряду щодо того, на кого справді спрямована ця підтримка?!?
Моя думка щодо цього наступна: 

Ведеться цілеспрямована політика на знищення українського села через знищення заможного селянина!!!

Фінансова підтримка під соусом підтримки родинних ферм і малих фермерських господарств насправді спрямовується крупним аграрним компаніям, які не потребують багато робочої сили! З іншої сторони семимильними кроками здійснюється широкомасштабне захоплення землі через підписання довгострокових договорів оренди із незрозумілими фірмочками! Відсутність фінансового ресурсу у селян, а у перспективі і основного багатства - ЗЕМЛІ!!, призведе до знищення українського села, що споконвіку було душею України!!!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Втратили завидного холостяка»: на Волині одружився сільський голова. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина На Волині у таборі отруїлися діти, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини