Волинь друга після Донеччини за підсумками програми «Велике будівництво», - ОДА

Волинь друга після Донеччини за підсумками програми «Велике будівництво», - ОДА

У рамках Національної програми «Великого будівництва» Волинська область отримала у 2020-му році 193 мільйона гривень. В облдержадміністрації кажуть, що за результатами реалізації цієї програми Волинь – другий після Донеччини регіон.

Про це розповів очільник департаменту інфраструктури Волинської ОДА Віктор Довгополюк під час наради з керівниками будівельних підтриємств та проєктних організацій у Волинській ОДА.

У 2020 році програмою було передбачено будівництво 13 об’єктів, обсяг коштів - 192 мільйона гривень. Йдеться про10 проєктів галузі освіти на 138,7 мільйона ( 7 шкіл та 3 садочки), один проєкт охорони здоров’я та два проєкти спортивної інфраструктури. 

Включено до реалізації 12 проєктів в сумі 153,1 мільйона гривень (7 шкіл, 3 садочки, два об’єкта спортивної інфраструктури). З них 10 проєктів фінансувалося за рахунок ДФРР. Два об’єкти фінансувалися за рахунок місцевих бюджетів (Горохівська та Турійська школи).

За підсумками 2020 року, завершено будівництво 8 об’єктів. Зокрема, 6 проєктів в галузі освіти (три школи, три садочки), два проєкти спортивної інфраструкти, один проєкт охорони здоров’я. Загальні касові видатки становили 162,6 мільйона гривень, або ж 86% від загального кошика Волині.

«Якщо підвести підсумки Державного фонду регіонального розвитку, то ми посіли друге місце в Україні, після Донецької області по «Великому будівництву», – зазначив Віктор Довгополюк.

Також додав, що одним з кращих об’єктів в Україні Мінрегіон визначив дитячий садок у селі Дачне. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гуртожиток волинського агротехнічного коледжу можуть закрити. Там виявили порушення
Наступна новина На Волині – новий очільник медицини. Він з донецькою «пропискою»
Останні новини
Схожі новини