Велике перевтілення: жінки з Луцького геріатричного центру 8 березня стали фотомоделями

Велике перевтілення: жінки з Луцького геріатричного центру 8 березня стали фотомоделями

У Луцькому геріатричному центрі з нагоди жіночого свята відбулась креативна фотосесія, у якій взяли участь пацієнтки мед закладу.

Ініціатором та автором фотопроекту виявилась лучанка Юлія Войтович, яка нині мешкає в столиці. Саме вона і розмістила на своїй сторінці в соцмережі Facebook фото чарівних жінок.

Спочатку у ініціаторок була ідея провести усе у форматі такого собі «дня краси», але усе перетворилось у більш масштабне дійство – фотопроект «Перевтілення».

«Думали, що доведеться вмовляти жінок, аби хоча б одна-дві погодились на фото сесію. Але добровольців виявилось 6 і вони були готові на все, навіть пофарбувати волосся у бузковий колір», - розповіла у своєму дописі на сторінці Facebook авторка проекту Юлія Войтович.

Спільно з фотографом Діаною Іванковою, візажистом Іванною Шапталою, стилістом-перукарем Анною Хомяк вони придумали образи для жінок, зробили їм вишукані зачіски та стильний мейк-ап, підібрали модні луки.

Пацієнтки геріатричного центру неабияк захопились новим заняттям і радо приміряли нові образи. Автори фотопроекту дали їм віру в могутність жіночої краси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві вандали розмалювали фарбою портрети національних героїв
Наступна новина У Telegram - нові стікери зі скандальними луцькими політиками
Останні новини
Схожі новини