Завдяки небайдужим лучанам одинокій бабусі Таїсії встановили кардіостимулятор

Завдяки небайдужим лучанам одинокій бабусі Таїсії встановили кардіостимулятор

Самотня пенсіонерка, бабусю Таїсія, якій збирали гроші на кардіостимулятор, вже повернулась у геріатричний центр.

Про це на сторінці у Facebook повідомила Glowing Fox.

Нагадаємо, близько двох місяців тому, жінка потрапила в реанімацію, де їй безкоштовно встановили тимчасовий кардіостимулятор. У серпні потрібна повторна операція з встановленням постійного кардіостимулятора (Німеччина), що буде коштувати від 18 тисяч гривень.

Почувши про біду, яка спіткала стареньку жінку – знайшлося багато небайдуших волинян, які почали всіляко допомагати пані Таїсії.

«Ми витратили 23540 грн на кардіостимулятор. Дякую вам, що ми мали змогу купити не найдешевшу модель, а саме такий, який був потрібен! Дякую також пану Біскупу за максимально швидке вирішення питання з доставкою стимулятора у Луцьк. Також ми купили пані Таїсії тонометр і глюкометр, які їй тепер життєво необхідні, а також витратні смужки до глюкометра (2100 грн за все).
Після цього у нас залишилося 4600 грн, які ми витратили на 23 кілограми хорошої ковбаси (2340 грн) та майже 58 кг печива (2266 грн) для мешканців дому пристарілих. Кожен зі 150 людей, які там живуть, також зможе долучитися до цього чуда», – повідомила Glowing Fox.

Жінка дякує усім, хто долучився до збору коштів і допомагав самотній жінці, чим міг. 

 

 

 

Posted by Glowing Fox on Sunday, 24 June 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі гімназисти отримали атестати. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Запекла боротьба та перші перемоги: у Луцьку розпочався турнір зі змішаних єдиноборств
Останні новини
Схожі новини