Велодень-2023 у Луцьку: як це було. ФОТО

Велодень-2023 у Луцьку: як це було. ФОТО

Сьогодні, 21 травня, вулицями Луцька у єдиній колоні на велосипедах проїхалися сотні лучан. Таким чином діти і дорослі доєдналися до щорічної Всеукраїнської акції «Велодень-2023», яка мала благодійну мету.

Близько 9-ї біля місцевого торгового центру «ПортСіті» почали збиратися охочі доєднатися до велозаїзду і стати частиною доброї справи, адже кошти під час дійства збирали для дітей воїнів Волині, пише ВСН.

На території зібралося сотні лучан і гостей міста, які зі своїми двоколісними, прапорами, кульками у тони українського стягу чекати моменту, аби подолати завчасно визначений організаторами маршрут. 
 

До велозаїзду доєднався міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Він подякував організаторам дійства: «Бачимо, скільки багато людей зібралося, вони продовжують під‘їжджати, тому що, певно, засумували за цим святом - Велоднем, який традиційно відбувається у Луцьку. На жаль, торік не будо можливості, його провести, тому дякуємо Богу і Збройним силам України за цю можливість».

За словами директорки ТЦ «ПортСіті» Наталії Антоненко, всі, хто доєднався до заїзду, долучився заразом і до доброї справи, оскільки на Велодні збирали кошти дітям наших захисників на День захисту дітей, який відбудеться 1 червня у торговому центрі.

Перед початком велозаїзду голова спортивного клубу «Лучеськ» Олександр Оришко дав настанови учасникам. Він зауважив, що потрібно рухатися в колоні проїжджою частиною, дотримуватися дистанції і нікого не обганяти, оскільки це не змагання.

Учасники велопробігу рухалися містом за таким маршрутом: ТЦ «Порт Сіті» – проспект Соборності – проспект Молоді – проспект Відродження – вулиця Рівненська – Київський майдан – проспект Волі – вулиця Винниченка – проспект Василя Мойсея – проспект Перемог – ТЦ «Порт Сіті».

Раніше у Луцькій міській раді повідомляли, що з 10:30 до 13:00 за цим маршрутом буде тимчасове зупинено руху транспорту.

За колоною рухалася карета швидкої допомоги, а за громадським порядком у цей час наглядали правоохоронці.

По закінченню велопробігу відбувся розіграш подарунків, головним з яких – велосипед.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у госпіталі в Луцьку відновлюють мовленнєву активність пораненим воїнам. ФОТО, ВІДЕО
Наступна новина Волинських тероборонівців відзначили бойовими нагородами. ФОТО
Останні новини
Схожі новини