І великі, і малі: як працівники «Кромберга» підтримали велодень

І великі, і малі: як працівники «Кромберга» підтримали велодень

Команда велолюбителів заводу «Kromberg&Schubert» взяла участь у масштабному спортивному дійстві «Велодень-2018», який відбувся у Луцьку.

Як розповіла PR-менеджер «Kromberg&Schubert» Тетяна Сомова у них дуже спортивний колектив, який активно бере участь у всіх спортивних подіях, що відбуваються у місті. Зокрема, в півмарафоні «Лучеськ-2017» команда «Кромберга» показала дуже хороший результат, а їхня «група підтримки» навіть здобула приз, як краща команда вболівальників.

Читайте також: Славомір Качмарек «Допомога спорту - це інвестиція»

Разом з тим, фахівець з соціальної роботи заводу «Kromberg&Schubert» Наталія Шевельова розповіла, що серед працівників дуже багато велолюбителів, які частенько їздять на роботу власним двоколісним транспортом. Тож на території заводу для того, аби популяризувати цей екологічний вид транспорту і сприяти бажанню працівників ще більше займатись спортом – обладнали велопарковки.

 «На нашому підприємстві дуже багато активних людей, які люблять займатися спортом і брати участь у різних громадських заходах. Ми дійсно дружна і спортивна команда. У нинішньому велодні від заводу «Kromberg&Schubert» взяло участь 27 дорослих учасників і 7 дітей.

Було б значно більше, але дехто з вело любителів поїхав у відрядження за кордон, а декому випало йти на роботу у другу змін, адже у нас цілодобове виробництво. Але зауважу, що дехто прийшов сюди не сам, а зі своїми сім’ями.

Читайте також: Серед Перших: «Кромберг енд Шуберт» провів турнір з настільного тенісу

Зокрема у веломарафоні взяв участь наш начальник відділу постачання Сергій Терещук, який прийшов з трьома дітьми. Також приїхав з сином і наш працівник з ІТ-відділу Віталій Бортник. А медик підприємства Марина Карпишина – з двома синочками. Вона у нас взагалі спортсменка, їздить і на велосипеді і катається на сноуборді і бере участь в сходжені в гори - подає приклад багатьом у нашому колективі», - розповіла фахівець з соціальної роботи заводу «Kromberg&Schubert» Наталія Шевельова.

В той же час, фінансовий директор заводу Олександр Шаварський, аби взяти участь у велопробігу зумисне вчора придбав собі спортивний шолом, щоб бути на заході у повній екіпіровці.

«Чудовий недільний ранок. Думав чим то мені зайнятися. Була така чудова нагода організована міським осередком велосипедистів – «Велодень». До останнього дня я вагався, бо в мене не було шолома. Але вчора поїхав і придбав, аби була повна екіпіровка.

Робота – це одна третина життя, але окрім роботи люди мусять чимось займатись і організовувати своє дозвілля. Спорт - це інструмент. З одного боку це – модно, а з іншого боку - це є дуже корисно. І я відзначу, що це дуже згуртовує колектив», - зауважив Олександр Шаварський.

Тож аби заохотити своїх працівників до занять спортом, керівництво заводу «Kromberg&Schubert» вирішило зробити подарунки всім своїм працівникам, які взяли участь у «Велодні».

«За порадою нашого керівництва ми вирішили заохотити учасників велопробігу і подарували їм грошові сертифікати у спортивний магазин на 250 гривень.

Вони мають можливість поїхати і щось закупити собі зі спортивного інвентарю. Тим паче, що більшість нашої команди активно займається спортом: велосипеди, плавання, лижі. Це для того, щоб підтримати їхнє бажання пересуватися на велосипедах, заохотити їх рухатися вперед.

А взагалі усі сьогодні на позитиві і просто молодці», – зауважила розповіла фахівець з соціальної роботи заводу «Kromberg&Schubert» Наталія Шевельова.

Окрім того, що керівництво заводу підтримує своїх працівників - «Kromberg&Schubert» став одним із спонсорів велопробігу, допомігши з придбанням подарунків для найменших учасників свята.

Варто зауважити, що працівники заводу «Kromberg&Schubert» завжди активно долучаються до спортивних заходів і масових дійств. Більше того, досить часто і на самому заводі організовують різні спортивні свята і навіть екстремальні екскурсії.

Читайте також: Вишиванки з історією та корпоративна традиція: як пройшов День вишиванки у «Kromberg&Schubert»

Так, до прикладу вже в червні команда «Kromberg&Schubert» здійснить сходження на гору Піп Іван у Карапатах. Попри складність маршруту і екстремальні умови – дуже багато працівників виявило бажання взяти участь у такому корпоративному заході. Тож для багатьох сьогоднішній велопробіг містом став чудовою нагодою потренуватись перед сходженням у гори.

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вшанували загиблих учасників АТО
Наступна новина Через завищені ціни фанати «Реала» повернули квитки на фінал ЛЧ
Останні новини
Схожі новини