Верховна Рада повинна звільнитися від впливу Офісу Президента, – Ігор Палиця

Верховна Рада повинна звільнитися від впливу Офісу Президента, – Ігор Палиця
Ігор Палиця

Через те, що монобільшість покірно виконує вказівки з Офісу Президента, Верховна Рада України стрімко втрачає довіру суспільства.

Про це заявив народний депутат, голова політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця під час виступу з парламентської трибуни.

«Сьогодні довіра до парламенту – 8%, до уряду – 6%, до президента – 40%. Уже рік парламенту, ви, а іноді й ми з вами, голосуємо за закони, які на 99% надходять із Офісу Президента. Перші пів року ви підтримували всі закони, тому що не вірили, що ОП може дати погані законопроєкти, і думали, що вони несуть тільки щастя людям.

Потім ви почали розбиратися і припинили голосувати за всілякі дурниці, які йдуть з ОП. Ви зрозуміли, що за цей рік навантаження на бізнес тільки збільшилося і права правоохоронних органів також збільшилися», – зауважив депутат.

На його думку, в умовах нинішньої кризи парламенту терміново слід повернути собі суб'єктність.

«Давайте голосувати за те, що дійсно потрібно народу, а не за те, що підсовують з ОП. Тому що виходить, що ви – погані, а всі інші з Офісу Президента – хороші. І люди не розуміють, у чому різниця.

Давайте людям покажемо, що в нас парламентська республіка й ми працюємо на народ України. У нас мало часу. Нас просто використовують, а потім кажуть, що ми винні. Вони розтопчуться по вас, а потім відправлять на пенсію з парламентських трибун», – закликав Палиця.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу коронавірус виявили у понад 200 людей
Наступна новина Лукашенко пообіцяв більше не балотуватися у президенти
Останні новини
Схожі новини