Вибори у громадах: у сільраді біля Луцька підбили підсумки реєстрації кандидатів. ВІДЕО

Вибори у громадах: у  сільраді біля Луцька підбили підсумки реєстрації кандидатів. ВІДЕО
Скріншот із відео

У Підгайцівській сільській раді завершується процес реєстрації кандидатів у депутати і кандидатів на посаду сільського голови. 

Процес подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати та кандидатів на посаду голів відповідного рівня завершився 28 листопада, інформує Сфера-ТВ.

Найважливіші узгодження припали на 29 листопада, адже вже 1 грудня відомості про реєстрацію кандидатів мають бути оприлюднені.  

У Підгайцівській виборчій комісії кипить робота. Голова територіальної виборчої комісії Василь Марков розповідає, що серйозних проблем, на щастя не виникало . 

Посадовець зазначає, що найбільша кількість депутатів на один округ – 9. Робити прогнози щодо кількості самовисуванців і кандидатів від партій рано, адже підсумкове засідання виборчої комісії, де й будуть проводитися підрахунки, ще не відбулося.

Проте нині можна сказати, що партії дійсно брали в процесі висування активну участь. Найбільша кількість кандидатів зафіксована від партії «Батьківщина» - 26 осіб. На другому місці за кількістю – УКРОП, на третьому – «Солідарність».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як у селі біля Луцька реєстрували кандидатів на голову громади. ВІДЕО

Представники партій жодним чином не втручалися у сам процес реєстрації висуванців, проте самі кандидати дещо плутались у виборчих системах.

Щодо загальної кількості, то кандидатів у депутати зареєстрували 136 осіб загалом у всіх округах, а от претендувати на посаду сільського голови будуть лише 3 кандидати.

Серед кандидатів і чинний Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зимовий ремонт: коли можна класти бруківку?
Наступна новина У яких школах Волині виявили кір за останній тиждень. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини