Вибухи в Ічні: волинські піротехніки вирушили на допомогу

Вибухи в Ічні: волинські піротехніки вирушили на допомогу
фото ДСНС Волині

П’ятеро волинських піротехніків вирушили у Чернігівську область, де виникла пожежа і вибухнули боєприпаси на військових складах.

Про це розповів начальник сектору взаємодії зі ЗМІ Володимир Нестеров, –повідомляє UA:Суспільне.

«Від управління ДСНС виїхало 5 піротехніків на двох спеціальних автомобілях, які укомплектовані всім необхідним обладнанням, для виконання завдань за призначенням», – розповів він.

Скільки часу волинські піротехніки працюватимуть у Чернігівській області – поки не відомо, – каже Володимир Нестеров.

Як відомо, у вівторок, 9 жовтня, о 3:30 з'явилась інформація про пожежу та вибухи на 6 арсеналі в місті Ічня Чернігівської області. Понад 12 тисяч місцевих жителів евакуювали.

 
П’ятеро волинських піротехніків сьогодні вирушили у Чернігівську область, де уночі виникла пожежа

П’ятеро волинських піротехніків сьогодні вирушили у Чернігівську область, де уночі виникла пожежа і вибухнули боєприпаси на військових складах. Про це нам телефоном розповів начальник сектору взаємодії зі ЗМІ Володимир Нестеров. Із зони ураження поблизу Ічнянських складів боєприпасів, де цієї ночі трапилася пожежа, станом на 6.30 ранку евакуювали понад 10 тисяч людей. Про це UA: Чернігів повідомив співробітник прес-служби управління ДСНС в області Євгеній Дубина. З його слів, для евакуації людей задіяли 23 автобуси. З 3-х та 5-кілометрової зони ураження всіх цивільних вивезли. На разі рух транспорту у Чернігівській області обмежений у кількох напрямках. Скільки часу волинські піротехніки працюватимуть у Чернігівській області - поки не відомо, - каже Володимир Нестеров.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 9 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині стартував опалювальний сезон
Наступна новина Чи справді у Луцьку «київські» ціни на оренду квартир
Останні новини
Схожі новини