Чи справді у Луцьку «київські» ціни на оренду квартир

Чи справді у Луцьку «київські» ціни на оренду квартир
Джерело фото: digi24.ro

У Луцьку власники однокімнатних квартир просять за оренду 6-7 тисяч гривень на місяць, тому що це ринкова ціна.

Про це в інтерв’ю «Першому» розповів директор агентства «ВМБ - Нерухомість» Ростислав Ганейчук.

«Якщо людина виставляє свою квартиру за 7 тисяч і знаходиться хтось, хто її винаймає, значить це її ціна. Хтось хотів орендувати за 6, але думає: «Ну нехай вже буде 7, зате матиму де жити», - розповідає ріелтор.

«У нас є навіть квартири за 3,5 тисячі гривень. Але, на жаль, ми не можемо знайти для них орендаря, тому що таке житло не має кухні, воно невмебльоване. Зате за 6 тисяч квартири здаються, тому що там є все. Умовно заносиш туди свій одяг, постільну білизну, зубну щітку і живеш», - додає він.

Зі слів експерта, у Луцьку можна знайти квартиру й за 4-5 тисяч гривень, однак умови там будуть скромніші:

«Нещодавно ми здали двокімнатну квартиру у «хрущовці» в Привокзальному районі за 4 тисячі гривень. Кухня, санвузол – там було все необхідне, а от ліжка і диванів не було».

«В більших містах більші ціни. Кажуть, що у Києві можна «зняти» за ті ж сім тисяч, що і в Луцьку. Та, думаю, можна і в Києві, і в Варшаві «зняти». Інше питання, що це за квартира буде», - резюмує Ростислав Ганейчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибухи в Ічні: волинські піротехніки вирушили на допомогу
Наступна новина Золота осінь на порозі: жовтогарячий Луцьк. ФОТО
Останні новини
Схожі новини