Від сьогодні на всій території Волині запровадили «сухий закон»

Від сьогодні на всій території Волині запровадили «сухий закон»

Волиньрада заборонила продавати алкоголь на всій території області.

Відповідне рішення депутати ухвалили під час 13 сесії, спираючись на закони «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про правовий режим воєнного стану», – йдеться на сайті облради.

Коментуючи проєкт відповідного рішення голова обласної ради Григорій Недопад зазначив: «У темні часи повинна бути світла голова. Сьогодні багато волинян самоорганізовуються у групи спротиву, несуть чергування на блок-постах та в населених пунктах, тому ні свідомість, ні душа не повинні бути затуманені».

Депутати обради одностайно вирішили, що з 1 березня 2022 року і аж до завершення дії воєнного стану в області заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.

Правоохоронним органам, силовим структурам, військовим та громадським формуванням, що забезпечують дотримання громадського порядку, рекомендували стежити за дотриманням цього рішення.

Нагадаємо, раніше алкоголь заборонили продавати на Ківерцівщині та у Луцькій громаді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лукашенко заявив, що білоруські війська не воюватимуть проти України. Однак підготував ППО
Наступна новина На Волині поліція просить місцевих патрулювати домівки, які лишились без нагляду
Останні новини
Схожі новини