Відео, на якому в Луцьку роззброїли «поліцейського», виявилося фейком

Відео, на якому в Луцьку роззброїли «поліцейського», виявилося фейком
Джерело фото: Главком

У поліції Волині прокоментували відео, на якому нібито роззброїли поліцейського.

Ролик з’явився у Facebook 16 червня та відразу став популярним, бо численні користувачі використали його як привід для чергової «зради» про поліцейських України.

Проте, як виявилося, ролик був вітальним сюрпризом, який матір влаштувала для сина на день народження.

Публікуємо коментар поліції щодо цього інциденту в повному обсязі:

У мережі Інтернет з’явилося відео, де начебто, затриманий правоохоронцями зловмисник, викрадає в поліцейського предмет, схожий на вогнепальну зброю та втікає. У головному управлінні Національної поліції у Волинській області належним чином відомості про цю подію зареєстрували та проводять перевірку.
Попередньо, поліцейські з’ясували, що вказані події вигадані, а відзняте й розповсюджене в соціальних мережах відео є постановкою однієї зі столичних компаній, котра займається влаштуванням розіграшів на замовлення. Зйомки відеоматеріалу проводилися в Луцьку в дворі одного із будинків по вулиці Арцеулова. Розіграш замовила матір для сина з нагоди його дня народження. Актори, одягненні в поліцейські однострої, інсценували затримання молодого чоловіка.
Повідомляємо також, що співробітники поліції до проведення зйомок не залучалися.
За підсумками перевірки буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством.
Принагідно зазначаємо, що з 2015 року, від початку створення головного управління Національної поліції у Волинській області, не було зареєстровано жодного випадку втрати його співробітниками табельної вогнепальної зброї.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани відрами вичерпували воду з даху багатоповерхівки. ВІДЕО
Наступна новина Назвали секрети щасливої та здорової сім'ї
Останні новини
Схожі новини