Відео унікальної вистави «Шишко» на даху «Супернови»

Відео унікальної вистави «Шишко» на даху «Супернови»

Показали відео з експериментальної вистави, яка відбувалася під час фестивалю «Мандрівний вішак» у Луцьку.

Вистава «Шишко» стала своєрідним фінальним акордом 5-го ювілейного міжнародного фестивалю «Мандрівний вішак», який проходить у Луцьку. Відео, зняте під час її показу, оприлюднила будівельна компанія «Інвестор».

Унікальність творчого експерименту не лише в тому, що виставу створили за 5 днів актори з різних міст, а й в особливій локації: дійство відбувалося у стінах сучасного житлового комплексу «Супернова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ідуть тільки з пов’язками»: вистава «Шишко» на даху «Супернови». ФОТОРЕПОРТАЖ

30 вересня у рамках «Мандрівного вішака» лучани і гості міста могли стати не просто глядачами вистави «Шишко», а й учасниками незвичного експерименту. Образ Костя Шишка, луцького поета-шістдесятника, відкривали, мандруючи новобудовою. Із зав’язаними очима глядачі разом із акторами піднімалися на дах 10-поверхівки, одного з будинків ЖК «Супернова».

У фіналі дійства учасники могли бачити перед собою неймовірний краєвид Луцька на заході сонця, який відкривається з даху «Супернови». Луцька, у якому і для якого жив і творив Кость Шишко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленькій волинянці, яка не чує ні мами, ні тата, терміново збирають гроші на операцію
Наступна новина Буде спекотно: у луцькому клубі «запалюватиме» Sinoptik
Останні новини
Схожі новини