«100 синонімів до слова ГОВОРИТИ». У Луцьку покажуть виставу-оповідь

«100 синонімів до слова ГОВОРИТИ». У Луцьку покажуть виставу-оповідь

22 серпня відбудеться прем’єра вистави, яка створена у просторі «ГаРмИдЕр ангар-stage» до 30-річчя незалежності України за підтримки Українського Культурного Фонду. На виставу-оповідь «100 синонімів до слова ГОВОРИТИ» запрошують усіх охочих за умови попередньої реєстрації тут.

До слова, в рамках проєкту «НЕпровінційні творці НЕзалежності» спершу було відібрано 10 історій про непересічних осіб із Волині. Спільно з авторами цих історій під час сценарної майстерні в Луцьку ці оповіді було об'єднано у текст документальної вистави.

Читайте також: Як отримати гроші від УКФ і не пошкодувати про це. Досвід волинян

11 серпня до Луцька з'їхалося 10 акторів із Волинської області, а також із Івано-Франківська, Ірпеня, Києва і під керівництвом режисерки Руслани Порицької почалася театральна лабораторія.

«У процесі занурення в матеріал з'являється вистава, яка проростає на землі, що відлунює, стоголоссям імен, стогону та пісень. Вистава є свого роду дослідженням як крізь покоління та час, нашарування досвіду та переконань, територіальні та ментальні відмінності може передаватися СЛОВО та відчуття рідної ЗЕМЛІ», – розповідають у «Гармидері».

Для глядачів, які не матимуть можливості переглянути виставу наживо –  буде можливість переглянути спеціально відзняту відеоверсію із англійськими субтитрами 24 серпня о 21:00. Режисерка відеоверсії: Юлія Яцун.

Трансляцію можна буде переглянути тут: https://www.youtube.com/garmyder і https://www.facebook.com/events/145594694375838

Читайте також: Любити до бруківки: 46 кадрів з українсько-грузинської вистави у луцькому ангарі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У таборі на Одещині у 30 дітей виявили ковід-штам «Дельта». Що робитимуть
Наступна новина Приватні пилорами, рух деревини: при голові ОДА провели координаційну нараду
Останні новини
Схожі новини