Відома міжнародна компанія пропонує свій варіант вакцини від Covid-19

Відома міжнародна компанія пропонує свій варіант вакцини від Covid-19
Фото ілюстративне

66% ефективності у запобіганні появі важких та помірних симптомів COVID-19 і 85% у запобіганні важкому перебігу хвороби показала вакцина, розроблена компанією Johnson & Johnson – пише Український соціологічний портал.

Такі дані дослідження, яким було охоплено понад 44 000 людей у США, Латинській Америці та Південній Африці, оприлюднила компанія у п‘ятницю.
Найвищу ефективність вакцина показала у США – 72%, а найнижчу – в Південній Африці - 57%, там поширено агресивніший штам коронавірусу.
Компанія запланувала вже в лютому подати на реєстрацію вакцини у США. На відміну від уже зареєстрованих у США вакцин від компаній Pfizer та Moderna та, щеплення вакциною від Johnson & Johnson передбачає введення лише однієї, а не двох доз вакцини, окрім того вакцина не настільки вибаглива щодо умов зберігання.
«Нашою метою було виробити вакцину для світу, яку легко використовувати, легко поширювати і яка працює із запобігання тих форм COVID-19, які турбують людей», – заявив для преси д-р Матай Маммен, представник групи розробників вакцини, очільник компанії Janssen.

Читайте також:
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські дорожники усувають наслідки снігопадів
Наступна новина Старі ціни - тільки до 1 березня. В «Амстердамі» планове підвищення ціни
Останні новини
Схожі новини