Відомий туроператор і авіакомпанія 2 доби «маринували» українських туристів в аеропорту

Відомий туроператор і авіакомпанія 2 доби «маринували» українських туристів в аеропорту

Туристка з України розповіла про те, як туроператор JoinUp 2 доби «промордував» її з маленьким сином та 61-річною мамою в аеропорту.

Зокрема, у соцмережі Facebook Анна Каранова розповіла, як днями збиралась з сім’єю полетіти на відпочинок у Єгипет. Мовляв у туристичному агентстві підібрали тур по її бюджету.

«На жаль, це виявився туроператор JoinUp. Проблеми почалися вже за 2 дні до вильоту. Рейс поставили на 2:00 з аеропорту Жуляни. Для мене було проблемно туди добиратись. Ладно. Проблему вирішили, вихід знайшли. Bla-bla-car допоміг. Через 2 години подзвонили, що виліт перенесли на 5 ранку. Я вжахнулась. Посеред ночі шукати транспорт, щоб добратись в аеропорт з мамою (61 рік) і з дитиною», - пише користувачка.

Але й на цьому перипетії не припинились і рейс переносили ще 6 разів. Згодом, змінили і місце вильоту – замість аеропорту «Жуляни» виліт мав відбутися з «Борисполя». В результаті, жінка, з мамою та дитиною 2 доби перебирались по аеропорту.

«Телефоную представнику JoinUp, який зобов’язаний бути в аеропорту на час реєстрації. Цей представник відповів, що він не володіє інформацією. Як?! Люди в очікуванні вже 9-11 годин. За цей час нам не було запропоновано ні води, ні їжі. Нічого!!!... Представник JoinUp відмовився виходити до людей і пояснювати ситуацію. Він взагалі перестав відповідати на дзвінки», - розповідає подробиці Анна Каранова.

Зрештою, без їжі та сну, змордованих туристів, яких до слова назбиралось вже біля 200, посадили в літак. Але й він пів години покружлявши в повітрі – повернувся в аеропорт через технічну несправність.

Зрештою, людей протримали на злітній смузі у спеку і вітер в оточенні невідомих людей у екіпіровці.

Після виклику поліції – обурені такими діями більшість відпочивальників відмовились від вильоту і повернулись додому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пігмаліон 3D надихає на розвиток не лише учасниць
Наступна новина З Ковеля до Польщі почав курсувати новий вантажний потяг
Останні новини
Схожі новини