Відомий український рок-гурт презентував новий кліп. ВІДЕО

Відомий український рок-гурт презентував новий кліп. ВІДЕО

Гурт «Без Обмежень» презентував кліп на пісню «Хочеш». Це перша пісня з майбутнього альбому.

Про це повідомляє LiRoom.

Режисером кліпу став Олександр Лазарев. У головних ролях знялись Анастасія Аверіна та Антон Зимів, а також Роман Поляков, Мирослав Жмурко. «Нашим завданням було створити макет ситуації, яка замкнута сама на собі. Є момент, і в ньому щось відбувається.

У нашому випадку це короткий проміжок між двома знімальними дублями, в якому головним героям доводиться багато чого переосмислити. Наше відео – про кохання, а інтерпретувати взаємовідносини героїв можна по різному, але хотілося б залишити трохи простору глядачеві для його власного сприйняття того, що відбувається», – прокоментував режисер.

Сингл Хочеш – це перша ластівка з майбутньої платівки, реліз якої заплановано на весну цього року. З його презентацією гурт вже об’їхав кілька міст України. 14 лютого Без Обмежень продовжать всеукраїнський тур та зіграють ще у п’ятнадцяти містах. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Токіо вибачилися за відключення інтернету в готелі на одну хвилину
Наступна новина У Швейцарії в інкасаторів вкрали €20 млн
Останні новини
Схожі новини