Відомо, де на Волині виявили нові випадки COVID-19

Відомо, де на Волині виявили нові випадки COVID-19

Станом на ранок 6 квітня на Волині зареєстрували 26 випадків коронавірусу, із них 7 – за останню добу. Наразі відомо, у яких населених пунктах області виявили цю недугу.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив очільник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

Відомо, що із семи випадків за останню добу п’ять – це виявлення інфікування контактними особами у Старовижівському районі. Зауважимо, що у п’ятницю, 3 квітня, помер водій «швидкої» зі Старовижівського району, у якого виявили коронавірус. Ще один випадок із семи нових – у Рожищенському районі та ще один – у селі Боголюби Луцького району.

Нагадаємо, на вихідних стало відомо, що захворіла жителька Горохівського району. За достовірною інформацією видання, йдеться про жінку із села Липа. Окрім того, у п’ятницю, 3 квітня, мерія Володимир-Волинського повідомила, про підтвердження COVID-19 у жительки Володимир-Волинського району. За достовірною інформацією, жінка – з села Підгайці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Лікар приймає рішення». Озвучили алгоритм проведення тестування на коронавірус
Наступна новина Поліція покарала двох лучан за порушення карантину
Останні новини
Схожі новини