На облаштування укриттів у школах Волині виділять 47 мільйонів гривень

На облаштування укриттів у школах Волині виділять 47 мільйонів гривень

У квітні цього року Уряд погодив порядок розподілу коштів на облаштування укриттів. Відтак, відповідно до постанови в державному бюджеті для Волинської області передбачена субвенція загальною сумою 47 мільйонів гривень, інформує Волинська ОВА.

Використання субвенції здійснюється виключно на засадах співфінансування з місцевих бюджетів.

Для громад Волині визначено співфінансування в розмірі 50%. Це стало відомо 26 травня під час засідання комісії з розподілу освітньої субвенції на облаштування захисних укриттів у закладах освіти.

«Відповідно до порядку розподілу грошова допомога спрямовуватиметься виключно на реалізацію проєктів для опорних закладів освіти, де загальна чисельність учнів становить не менше 200 осіб, а інших ЗЗСО — не менше 350 осіб», - зауважив  перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко.

Також за рахунок субвенції будуть обладнані захисні споруди у тих закладах освіти, які їх не мають, або мають укриття, які потребують капітального ремонту.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДСНСники врятували оселю лучан від шершнів, зняли з дерева пса і дістали з ями корову
Наступна новина На кладовищі поблизу Володимира встановлять відеокамери
Останні новини
Схожі новини