Відомому забудовнику у Луцьку не дали землю в оренду. Бюджет втратить понад 8 мільйонів гривень

Відомому забудовнику у Луцьку не дали землю в оренду. Бюджет втратить  понад 8 мільйонів  гривень
Фото ілюстративне

У Луцьку забудовнику «Луцьксантехмонтаж №536» не поновили договір оренди земельної ділянки для обслуговування адміністративного та господарських приміщень. Земля знаходиться на вулиці Дубнівській, 99а у Луцьку. Площа земельної ділянки – 2,6599 га.

Через це бюджет міста втратить майже 10 мільйонів гривень, – пише Волинь24.

Під час сесії Луцькради депутат Юлія Вусенко звернулася до обранців громади, аби проголосувати за це питання ще раз, адже ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» сплачує до бюджету 8,2 мільйони гривень.

«У звіті виконавчих органів у розділі «бюджет» йдеться про те, що ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» відзначений 4-им після великих підприємців, хто сплачує величезні гроші у наш міський бюджет. Треба віддати належне забудовнику, адже він формує наш бюджет», – зазначила депутатка.

«Мова йде про поновлення договору оренди землі, мова йде про людей, які сплачують до бюджету величезні гроші. Такі рішення не сприятимуть розвитку бізнесу в нашому місті. Більше того, голова земельної комісії не надав жодної аргументації, чому не підтримали цей проект», – виступила Юлія Вусенко.

Однак депутати Луцькради вдруге не підтримали цей проект рішення. 

Тоді Вусенко звернулася до голови земельної комісії Олександра Козлюка, аби під час перерви скликати комісію та заслухати тих, хто не підтримує це рішення та запросити на комісію представника від забудовника. Однак, Олександр Козлюк відмовив.

«Це питання розглядалося на земельній комісії. Рішення було таке, без аргументів. Я думаю, що через це питання бюджет і місто не втратить нічого. Це питання ми розглянемо на черговій комісії перед сесією, яка відбудеться в 30-х числах наступного місяця», – сказав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Каналізація, бруківка та відновлення дороги: як у Світязі готуються зустрічати туристів. ФОТО
Наступна новина Ми вміємо це робити: у Зеленського готові оскаржити вибори
Останні новини
Схожі новини