Ми вміємо це робити: у Зеленського готові оскаржити вибори

Ми вміємо це робити: у Зеленського готові оскаржити вибори

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського готові до оскарження результатів першого туру президентських виборів, але сподіваються, що до такого вдаватися не доведеться і масових фальсифікацій на виборах не буде.

Про це на прес-конференції заявив керівник передвиборного штабу Володимира Зеленського Іван Баканов, –  повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Звичайно ж, ми готові оскаржити результати виборів. У нас є для цього прекрасна команда, яка вже брала участь в оскарженні результатів виборів у 2004 році, ми вміємо це робити», - заявив він.

«Соціологія на сьогоднішній день така, що якщо ми не вийдемо до другого туру, то, на нашу думку, це буде свідчити про масштабні фальсифікації, але ми сподіваємося, що такого не буде», - додав Баканов.

Разом з тим він висловив сподівання, що рівень суспільства виріс і масових фальсифікацій не буде.

«Але маніпуляції, звичайно ж, очікуються. Це черги на виборчих дільницях, ті фейки, які запускаються, наприклад, про присутність воєнкомів на виборчих дільницях», - підсумував Баканов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомому забудовнику у Луцьку не дали землю в оренду. Бюджет втратить понад 8 мільйонів гривень
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 28 березня
Останні новини
Схожі новини