ЖК «Династія у Луцьку». Комфорт заміського житла за 10 хвилин від центру

ЖК «Династія у Луцьку». Комфорт заміського житла за 10 хвилин від центру

На околиці Луцька, на вулиці Володимирській, росте новий житловий комплекс «Династія». Зводить його на семи гектарах будівельна компанія з 60-річною історією «Луцьксантехмонтаж №536».

Робота розпочалась лише 9 місяців тому. Однак уже восени тут планують здати перші 50 таунхаусів, за два роки – ще 18 таунхаусів і сім чотириповерхових будинків. Лише за 10 хвилин їзди від центру Луцька будуть усі переваги заміського житла: мала поверховість, власне подвір’я, тераса, великий простір для прогулянок і занять спортом.

Про те, чого варто чекати від ЖК «Династія», розповів заступник генерального директора компанії-забудовника Сергій Машевський.

Таунхаус – власний будинок за ціною квартири

Таунхаус – це відносно новий тип житла в Україні. Малоповерховий житловий будинок, де кожна квартира-секція має окремий вхід, терасу, інколи – навіть власний двір. Сусіди тут є лише збоку. Таунхаус – це усі переваги приватного будинку, але за значно менші гроші.

Всього у «Династії» буде 68 таунхаусів, 50 з яких планують здати в експлуатацію вже у серпні цього року.

Будинки двоповерхові. Висота стелі на першому поверсі – 3 метри, на другому – 2,85.

У житловому комплексі будуть таунхауси трьох типів: площею 138 квадратних метрів, 143 та 160.

Усі вони – цегляні, з хорошим зовнішнім утепленням, газовим автономним опаленням, двома санвузлами і трьома спальнями. Майбутні жителі отримають теплу підлогу, стяжку, штукатурку, встановлені двері і панорамні вікна, окремий вентиляційний канал, щоб при бажанні можна було зробити камін.

Перевага такого житла – обгороджена прибудинкова територія, дві тераси – на першому та другому поверхах,  де можна облаштувати зону барбекю і влаштовувати посиденьки з рідними, друзями.

Читати також: «Приїхав я, на 40-му була пшениця…». Віктор та Ігор Чорнухи. Розмова над старими світлинами

Так виглядатимуть таунхауси у «Династії»
Так виглядатимуть таунхауси у «Династії»

 Будинок на чотири поверхи – з думкою про комфорт

Окрім таунхаусів, у ЖК «Династія» буде сім чотириповерхових будинків на 360 квартир. Наразі готують фундамент для перших двох будинків.

Їхня перевага – мала поверховість, а відтак – більше місця і менше сусідів. Попри це, у кожному будинку буде ліфт.

«Це важливо для комфорту мешканців, особливо для людей із дітьми або інвалідністю, маломобільних мешканців», – каже Сергій Машевський.

Однокімнатні квартири матимуть площу від 42 квадратних метрів, двокімнатні – від 61 і трикімнатні – від 84 квадратних метрів. Опалення – газове автономне.

На першому поверсі будуть комерційні приміщення.

«Говоритимемо з орендарями про відкриття приватного дитячого садка. Однозначно будуть продуктові магазини, аптека. Думаю, відділення «Нової пошти», стоматолог – усе для комфорту мешканців. Можливо, невелика кав’ярня», – розповідає заступник генерального директора «Луцьксантехмонтаж №536».

Переваги життя у «Династії»

Усі будинки матимуть централізоване водопостачання, каналізацію, підключення до власної електропідстанції, автономне опалення.

Комплекс буде під охороною. На кожну квартиру і таунхаус припадатиме по два паркомісця, аби зручно було і жителям, і їхнім гостям.

На території облаштують 1,5 кілометра бігових доріжок, великий дитячий майданчик, спортивний майданчик для дітей і дорослих, футбольне, баскетбольне поля.

Всього тут житиме приблизно 900 людей. До центру міста – 5 кілометрів.

Читати також: Премія «Репутація і довіра» –  цьогорічний підсумок роботи компанії «Луцьксантехмонтаж № 536»

Ціни і відтермінування

У таунхаусах ціна за квадратний метр – 11 800 – 12 000 гривень. У багатоквартирних будинках вона ще визначається.

Доступне безвідсоткове відтермінування виплат у забудовника на 12-15 місяців, а також участь у банківських іпотечних програмах.

«Після підписання договору ціна для людини не змінюється. Подорожчав долар, матеріали – немає значення. Усі свої зобов’язання ми виконуємо. Це стосується і цін, і термінів здачі», – наголошує представник забудовника.

Контакти

«Луцьксантехмонтаж №536» 

Сторінка у Фейсбуці

М. Луцьк, вулиця Клима Савура, 29

Відділ продажів (0332) 74-60-15

(066) 845-66-05

(067) 27-00-227

(066) 897-97-77


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми не фіксуємо зменшення російських військ на кордоні», – Зеленський
Наступна новина «Вбивця повідомив заздалегідь». Все, що відомо про стрілянину у російській школі
Останні новини
Схожі новини