Відпочинок в Україні або за кордоном: що вигідніше

Відпочинок в Україні або за кордоном: що вигідніше

З початком літа безліч українців починають планувати свій сезонний відпочинок. 

Найчастіше виникає питання, де провести свою відпустку: в Україні чи за кордоном. Сьогодні підрахували, в яку суму обійдеться відпочинок на морі в Україні.

Багато туристів приїжджають на літній в відпочинок до Бердянська – турбази міста вже готові приймати гостей. В середньому, тиждень на Азовcькому узбережжі в Бердянську для двох коштуватиме більше шести тисяч гривень. 2100 – проживання. Харчування – ще 3 тисячі. Проїзд з Києва до Бердянська і назад – 1160 гривень.

Читати також: Вихідні на Світязі: скільки коштує відпочинок.

На Чорному морі відпочинок дорожче. Візьмемо для прикладу Одесу: тиждень відпочинку в цьому місті обійдеться в 11 з половиною тисяч на двох. 4 тисячі – харчування, в половину дорожче – проживання. Ще 1400 – купе Київ-Одеса-Київ.

Варто відзначити, що приблизно за такі ж гроші – можна злітати за кордон. Традиційні напрямки – Туреччина, Італія і Болгарія, де пляжний відпочинок, при ранньому бронюванні, виявляться дешевше, ніж в Бердянську.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь повернулися фельдшери, які перемогли у всеукраїнському «медичному ралі». ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 4 червня
Останні новини
Схожі новини