Відвідувачі Луцького ЦНАПу справляють потреби у під'їздах будинків

Відвідувачі Луцького ЦНАПу справляють потреби у під'їздах будинків

Зокрема одна з жительок Луцька скаржиться, що відвідувачі ЦНАПу справляють свої природні потреби на прибудинкових територіях та просто у під’їздах.

Про це Юлія Луцька дописує на платформі «Відкрите місто».

Біля ЦНАПу з 5-6 години ранку скупчується натовп людей. Водночас сам ЦНАП та заклади харчування ще зачинені, тому скористатися туалетом громадяни не мають можливості.

«Отже, прибулі громадяни шукають зручні місця щоб справити нужду і знаходять їх де б ви думали  біля прилеглих житлових будинків або в під’їздах цих будинків. Зазначена інформація отримана від мешканців цих будинків (по вулицях Л.Українки, Гаврилюка і П.Гірка)», – пише користувачка.

Тому вона звертається із проханням встановити біля ЦНАПу біотуалети, або організувати для людей можливість скористатися вбиральнею у якийсь інший спосіб.

Як підсумовує Юлія Луцька, «таблички "щодо вигулу собак на газонах " для вищевказаних осіб не перепона щоб під дерево "сходити"!!».

Фото: ілюстративне

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заклади «Спортлото» у Луцьку порушували режим роботи
Наступна новина 12-річний школяр з Австралії 4 дні шикував на Балі з маминою кредиткою
Останні новини
Схожі новини