Заклади «Спортлото» у Луцьку порушували режим роботи

Заклади «Спортлото» у Луцьку порушували режим роботи

У ніч з 20 на 21 квітня робоча група з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг щодо дотримання рішень Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» та  «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька» провела рейд.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Під час рейду перевірено 12 об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (включаючи комп’ютерні клуби, інтернет-кафе та заклади державних лотерей), виявлено 2 факти порушення режиму роботи закладами національної лотереї «Спортлото».

Порушення зафіксовано працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактами порушення норм законодавства було винесено 2 постанови у справах про адміністративні правопорушення за ст.182 КУпАП на працівників закладів національної лотереї «Спортлото» (вул. Словацького, 12, вул. Конякіна, 11).

Фото – ілюстративне

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Кабміні дослідили, що українці «ментально схильні» до кремацій
Наступна новина Відвідувачі Луцького ЦНАПу справляють потреби у під'їздах будинків
Останні новини
Схожі новини