Військові капелани Волині просять про допомогу, аби привезти тіла загиблих Героїв

Військові капелани Волині просять про допомогу, аби привезти тіла загиблих Героїв

Військові капелани Волині просять про допомогу у закупівлі пального, аби мати змогу привезти тіла загиблих українських воїнів. 

Про це на своїй сторінці повідомив отець Михайло Бучак. 

«Маємо святий обов'язок- повернути додому полеглих Українських Героїв! Військові капелани Волині разом капеланами волонтерами Тетяною Потоцькою-Євчук , яка придбала це авто за власні кошти , схиляють коліна перед родинами полеглих Українських Воїнів і з Божою допомогою , беремось за цю важку ,але дуже необхідну місію. Полеглих Героїв чекає Рідна Земля. Сьогодні знову в дорогу, є нагальна потреба в коштах, частково використаємо допомогу священика з Японії,нашого волинянина Павла Королюка 28 тисяч гривень (паливо,дорога,обслуговування авто,тощо). З Богом переможемо! Все буде Україна!», – йдеться у дописі.

Картка для допомоги: 4323387022297447 Бучак Михайло Васильович

Довідкоов: Михайло Бучак – відомий на Волині капелан, настоятель Свято-Покровського храму у селі Княгининок під Луцьком. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Порівняв би їх з повстанцями, які боролися до 56-го». Спогад о. Михайла Бучака про Жидичин. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому у Луцьку досі не відкрили дитячі садочки
Наступна новина Вчора окупанти вдарили ракетами по Львівщині. Що відомо про наслідки
Останні новини
Схожі новини