Викладачі волинського вишу інспектуватимуть підручники для школярів

Викладачі волинського вишу інспектуватимуть   підручники для школярів

Викладачі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки братимуть участь в експертизі шкільних підручників.

До складу експертів майбутніх шкільних підручників увійшло три викладачі, – повідомляють у відділі зв’язків із громадськістю вишу. 

«На адресу СНУ імені Лесі Українки надійшов лист-подяка   за підписом в.о. директора Державної освітньої установи «Навчально-методичний центр з питань якості освіти» Ігоря Лікарчука. У листі висловлюють вдячність за надану університетом інформацію про своїх працівників, рекомендованих вченою радою для участі в експертизі шкільних підручників», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, до складу експертів майбутніх шкільних підручників від СНУ імені Лесі Українки увійшли: доценти кафедри всесвітньої історії Оксана Карліна та Ганна Хлібовська і доцент кафедри фізіології людини і тварин Андрій Поручинський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельські патрульні врятували самогубця. ФОТО
Наступна новина Знайшли унікальну листівку з панорамою волинського містечка. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини