«Вища освіта – це вже бізнес». Газовики ділилися досвідом із професорами ВНУ

«Вища освіта – це вже бізнес». Газовики ділилися досвідом із професорами ВНУ

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось і професори факультету економіки та управління Олена Павлова і Костянтин Павлов уперше відвідали газорозподільне підприємство «Волиньгаз».

Про це повідомили у пресслужбі «Волиньгазу»

У рамках проведення тижня факультету економіки та управління науковці університету науковці ознайомились із діяльністю, основними завданнями та інноваційними напрямками розвитку газової компанії, яка в області є одним із найсумлінніших платників податків.

Двоє студентів-випускників Лесиного вишу Назар Чучман і Юрій Панасюк уже опановують тут практичні знання та навички, вивчають особливості виробничої діяльності компанії «Волиньгаз» відповідно до угоди про дуальну освіту.

Нагадаємо, таку тристоронню угоду компанія уклала вперше в жовтні цього року з університетом і студентами.

Ректор університету Анатолій Цьось обговорив із головою правління АТ «Волиньгаз» Мирославом Коротею майбутню тісну співпрацю. Зазначив, що багато випускників економічного факультету – це успішні спеціалісти, які реалізовують себе в газовій компанії, зокрема й на керівних посадах.

«У нашому університеті, як і в компанії «Волиньгаз», близько 1 200 працівників, із них понад 750 – викладачі, а біля 450 – адміністративні працівники. Усі звикли, що університет – це установа, в якій є освіта, наука та культура.

Але є й вимоги часу, i необхідно готували конкурентноспроможних спеціалістів. І зараз вища освіта – це вже бізнес. Мета – отримання прибутку, як і в великій компанії. Наші студенти – це наші клієнти, як і в компанії «Волиньгаз» споживачі газу – клієнти, – повідомив Анатолій Цьось. – Тому нас цікавить досвід газової компанії та інноваційні вектори розвитку».

Гості побачили, як працює перша в Україні централізована аварійно-диспетчерська служба 104 у «Волиньгазі». Це перша цифрова станція, дзвінки від волинян надходять на прямий номер 104. Централізована служба – сучасна, інноваційна та оптимізована. Газовики покращили якість обслуговування споживачів і суттєво зменшили час очікування «аварійки» для споживачів газу.

Також науковці більше дізнались про корпоративну культуру, інноваційні напрямки розвитку компанії та сучасні онлайн-сервіси.

«Компанія «Волиньгаз» надає послугу з розподілу газу для понад 250 тис побутових споживачів і кількох тисяч юридичних осіб, підприємств та організацій. Ми обслуговуємо понад 7 тисяч розподільних газопроводів – майже стільки ж протяжність автомобільних доріг на Волині.

Цей рік навчив нас працювати в умовах пандемії. Ми за допомогою нових сервісів та інноваційних технологій поступово почали змінювати життя волинян на краще, – зазначив голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя. – В Особистому кабінеті на сайті 104.ua користувач уже може приєднати до одного акаунту до 25 особових рахунків».

Керівник газорозподільного підприємства додав, що оплатити за газ і його доставку зручно з будь-якої точки світу. Цією новою багатофункціональною платформою користується понад 70 тис волинян.

Інтерфейс Особистого кабінету на 104.ua адаптований для всіх видів девайсів (комп'ютер, планшет або смартфон), а також різні операційні системи.

Довідково
АТ «Волиньгаз» не продає газ, а здійснює розподіл природного газу для майже 250 тис. побутових споживачів та понад 4 тис. підприємств області.
Аварійно-диспетчерська служба «104» компанії працює цілодобово та без вихідних.
Вирішити будь-які газові питання можна за номерами телефонів контакт-центру АТ «Волиньгаз»: (067) 33 39 104 або (0332) 280 104 або в онлайн-сервісах компанії.
Компанія «Волиньгаз» потрапила до списку 5-ти волинських підприємств лідерів національного рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині протестують шахтарі, бо їм не платять зарплату
Наступна новина 200 мільйонів євро – на транспорт. Луцьк стане учасником масштабного інвестиційного проєкту
Останні новини
Схожі новини