Віталій Заремба звітує перед громадою

Віталій Заремба звітує перед громадою

Обраний депутатом Волинської обласної ради по виборчому округу № 21 від Волинської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Член фракції «Солідарність» в обласній раді. Голова постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

Голова товариства СТзОВ «Романів» (Волинська область, Луцький район,
с. Романів)

Моя діяльність, як депутата обласної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих Законом України  «Про статус депутатів місцевих рад».
Протягом виконання депутатських повноважень намагаюсь активно сприяти вирішенню проблемних питань своїх виборців: працевлаштуванню, соціальному захисту населення,  питанням агропромислового розвитку регіону та земельним питанням.
Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата обласної ради, вважаю участь у пленарних засіданнях ради та роботу в постійній комісії, а тому на особистому та постійному контролі тримаю рішення обласної ради з питань, що належать до повноважень комісії.
Беру активну участь не лише у сесійних засіданнях Волинської обласної ради, а  й у засіданнях колегії департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, сесіях сільських рад на своєму виборчому окрузі.
Під час особистих прийомів намагаюсь вирішити  звернення, що стосуються проблемних питань в галузі агропромислового розвитку області,  соціальної сфери. Проте, найбільше звернень надійшло із проханням надати допомогу на лікування важкохворих. Усі вони були розглянуті, зібрані необхідні документи й за змоги виділено кошти. Вислухавши проблеми людей, дійшов висновку, що основною на сьогодні є проблема безгрошів’я.
Підтримую налагоджений тісний зв’язок з усіма головами сільських рад, розташованих на території округу.
Мною підготовлено та направлено на розгляд обласної ради 3 депутатських запити, зокрема щодо:
-    виділення коштів для проведення ремонтних робіт приміщення
ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лище Луцького району;
-    фінансової підтримки Музею історії сільського господарства Волині – скансен, який знаходиться в смт. Рокині Луцького району;
-    виділення коштів з обласного бюджету для проведення капітального ремонту харчоблоку ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Лище Луцького району.
Подано  проекти рішень про звернення у вищі органи влади, до депутатів обласної ради про:
- внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування  з управління земельними ресурсами та посилення державного контролю за використанням та охороною земель;
- звернення аграріїв Волині та депутатського корпусу Волинської обласної ради до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем»єр - міністра України щодо звільнення від ПДВ операцій з вивезення в митному режимі експорту технічних культур;
-  врегулювання ситуації в аграрній галузі та продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення;
- підтримку фінансування Програм розвитку агропромислового комплексу Волинської області та «Власний Дім»;
- внесення змін до Схеми планування територій Волинської області;
- підтримку фінансування ветеринарної медицини;
- розширення спектру підтримки сільськогосподарських кооперативів;
- сприяння особистим селянським підсобним господарствам у сфері виробництва і заготівлі молока;
- можливість надання земельних ділянок учасникам АТО.
Відкритий для спілкування із засобами масової інформації:
-    участь в телевізійній програмі «Ваш депутат».
ПублікаціЇ в газетах:
-    «Волинь –нова» - «То для чого ви ставали депутатами?»,  «Українці -  не кочовики. Люблять, щоб був і ставок, і млинок, і вишневенький садок»;
-    «Вісник+К» - «Добрий господар, сильна людина»;
-    «Слава праці» - «Земля для хлібороба-святиня»;
-    Волинські інтернет-видання;
-    Виступ на форумі «Волинь: бізнес, відповідальність, взаємодія. Роль влади на регіональному та місцевому рівнях у розвитку підприємництва» під егідою Волинської обласної ради.
-    Участь у засіданні  круглого столу громадської організації «Екологічний рух «Твоя Земля»  «Проблеми використання та охорони земель Володимир-Волинського району в контексті прояву де- градаційних процесів».

Шановні земляки, працівники закладів та підприємств, громадські активісти, працівники засобів масової інформації, усі, хто прагне змін та готовий працювати задля України, - я відкритий до співпраці та завжди готовий до прямого діалогу з кожним!
У свою чергу, дякую всім виборцям, які підтримують мене.

З повагою
депутат Волинської  обласної ради                                            Віталій Заремба

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені здивували секретом вдалого подружнього життя
Наступна новина У МОЗ затвердили порядок вибору лікаря: деталі
Останні новини
Схожі новини