Власник відмовляється прибирати майданчик, де був ринок «Львівський». ФОТО

Власник відмовляється прибирати майданчик, де був ринок «Львівський». ФОТО

Луцький підприємець Юзва Р.С, який є власником земельної майданчика на вулиці, де раніше розташовувався ринок Львівський, не прибирає сміття, який залишився після ліквідації торгових точок.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook.

«В липні минулого року цей чоловік вимагав продавців базару покинути територію, бо хоче будувати там будинок. Люди ділянку звільнили, але будівництво так і не розпочалося. Натомість залишилися великі купи сміття. Нині територія на Львівській, 102 не обгороджена, а пан Юзва не хоче прибирати, хоча земельна ділянка належить йому.

Тим часом будівельне сміття та повалені дерева «тішать око» гостей Луцька, які в’їжджають до нашого міста зі сторони Львова.

Інспектор відділу благоустрою департаменту муніципальної варти Іскрицький О. неодноразово звертався до підприємця з проханням прибрати сміття на даній території, однак той відмовляється. Юзва Р.С. розповідає, що будівельні роботи на ділянці не ведуться, а документи щодо майбутнього будівництва в розробці.

Сьогодні муніципали передали йому припис на прибирання земельної ділянки на вулиці Львівській, 102. Дану територію повинні вичистити до 21 січня. В разі ж ігнорування – на чоловіка чекає адміністративне покарання», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинській обласній раді колядували рожищани
Наступна новина Прикра причина багатьох розлучень: чоловіки йдуть, повірте, не через заросші зони бiкіні
Останні новини
Схожі новини