Власниця демонтованого кіоску вимагає від муніципалів 100 тис гривень

Власниця демонтованого кіоску вимагає від муніципалів 100 тис гривень

Після того, як муніципальна варта демонтувала незаконно-встановлений кіоск «Волинь-преса друк», який був розташований на вулиці Карпенка Карого, його власниця заявила, що у неї зникли речі на суму 100 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 січня, передає ІА Волинські новини.

Власниця кіоску Людмила Мельничук розповіла, що через перешкоджання з боку представників муніципальної варти вона досі не може забрати своє майно, яке зберігалося в демонтованому кіоску.

Також вона поскаржилася на те, що сам демонтаж було проведено незаконно та без складення акту виконаних робіт.

З її слів, через дії муніципалів, зокрема пошкодження кіоску та його неналежне зберігання, їй завдано збитків на близько 100 тисяч гривень, у зв’язку з чим було відкрито кримінальне провадження.

Керівник відділу демонтажу департаменту муніципальної варти Роман Кулик зазначив, що демонтаж провели ще у 2016 році на основі відповідного рішення. Окрім того, під час робіт склали протокол демонтажу, зазначили всі зовнішні характеристики кіоску, який потім опломбовували й завезли на майданчик.

«Ми не перешкоджаємо поверненню майну, навіть самі зверталися до власниці, аби вона забрала своє майно, адже вже зараз за зберігання вона не платить. Раніше вона зверталася до нас і двічі забирала частину майна», – сказав Роман Кулик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулося силове затримання ймовірних винуватців ДТП. ВІДЕО
Наступна новина 5 фактів, які ви не знали про День Соборності України
Останні новини
Схожі новини