«Вліпили все, що можна», - лучани проти будівництва на клаптику землі між Дубнівською і Рівненською

«Вліпили все, що можна», - лучани проти будівництва на клаптику землі між Дубнівською і Рівненською

Більше сотні мешканці будинків на вулиці Дубнівській та на Київському майдані виступили проти забудови їхнього кварталу багатоповерхівками. Вони наполягають – проект будівництва порушує будівельні норми.

Про це стало відомо у середу, 30 січня, під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у міській раді планують забудувати багатоповерхівками територію, що на розі вулиць Дубнівської та Рівненської. Площа майбутньої забудови – 0,67 гектара. На чергову сесію міської ради винесли проект рішення про коригування детального плану території.

У міську раду прийшли мешканці сусідніх будинків, які проти цього будівництва. Зокрема, зі слів Віталія Затірахи, проект суперечить генеральному плану міста та державним будівельним нормам.

«Недотримана мінімальна площа озеленення, мінімальна площа майданчиків для дітей і спортивних майданчиків. Проект виконано дуже халатно – вліпили все, що можна», - каже лучанин. З його слів, більше сотні мешканців прилеглих будинків підписали звернення до міської ради з проханням не погоджувати зміну плану території.

Натомість депутат Луцькради Ігор Поліщук зауважив, що потрібно погодити проект рішення, мовляв забудовник вже передав чотири квартири для атовців. Віталій Затіраха вважає, що таким чином у міській раді «спекулюють» на цьому питанні.

Представник забудовника «Єврохолдинг» Микола Дуда також запевнив, що підприємець зустрінеться з місцевими мешканцями і обговорить проблеми.

Врешті, більшість депутатів підтримала зміну плану території.

Читати також: У Луцьку біля Київського майдану збудують три висотки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни стали використовувати менше природного газу
Наступна новина «А я так хочу»: у Луцьку зловили водійку-порушницю. ФОТО
Останні новини
Схожі новини