ВНУ – на 23 місці, ЛНТУ – на 57. З'явився новий рейтинг університетів «Топ-200 Україна 2022»

ВНУ – на 23 місці, ЛНТУ – на 57. З'явився новий рейтинг університетів «Топ-200 Україна 2022»

Центр міжнародних проєктів "Євроосвіта" в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував шістнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України "Топ-200 Україна 2022".

При складанні цьогорічного рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні і світі, яка зазнає глибинних змін, у тому числі в результаті впливу пандемії COVID-2019 та повномасштабного воєнного вторгнення Росії в Україну. До уваги бралися напрацювання міжнародної Конференцієї IREG 2020 (Beijing Conference: "University rankings in the time of uncertainty", 20-21 жовтня 2020 року), IREG 2021 (Джидда, Саудівська Аравія: «Effects of Rankings on Community and Society», 15 і 16 листопада 2021 року) та Берлінські принципи, затверджені учасниками другої наради IREG (Берлін, Німеччина, 18-20 травня 2006 року).

Читати також: На Волинь переїжджає університет внутрішніх справ із Луганщини

Так, Волинський національний університет опинився на 23 місці серед українських вишів, а Луцький національний технічний університет – на 57.

Читати також: Переселенці у Луцьку вперше зібралися на розмовний клуб української


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині селищний голова склав військову присягу
Наступна новина Влетів у дерево: на Волині в аварії загинув мотоцикліст
Останні новини
Схожі новини