«Виші готують спеціалістів 5 років. Ми – 3 місяці», - засновник ІТ-компанії Віктор Левандовський

«Виші готують спеціалістів 5 років. Ми – 3 місяці», - засновник ІТ-компанії Віктор Левандовський
Фото - Район.Луцьк

Луцький ІТ-бізнесмен Віктор Левандовський розповів, що достатньо 3-4 місяців навчання у ІТ-компанії для того, аби стати хорошим спеціалістом.

Про це він заявив у ефірі Луцького Радіо.

Втім, людина повинна мати велике бажання вчитись. За його словами, компанії готові брати новачків, якщо ті проявляють достатньо зацікавленості та бажання вчитись.

«Жорстка правда у тому, що університет готує спеціаліста, який нам економить 3 місяці підготовки. Тобто, людина проводить в університеті 5 років, а насправді до цього рівня можна дійти, навчаючись у компанії місяців 3-4», – пояснив він.

Ще одна проблема освіти, на його думку, – у застарілості інформації, яку подають в університетах.

«Освіта відстала у тому плані, що… Ну ось в університетах величезний кадровий потенціал, але у них застарів контент. Вони вчать не то. Те, що вони вчать, воно не потрібне. Якби вони поміняли контент і подивились, що вимагається на ринку, і додали б цей контент, тоді все було б класно», – пояснив він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Аргументи Нафанаїла були мілкими». Одкровення волинських священиків, які приєдналися до ПЦУ
Наступна новина Священику, який стріляв у людей в Жидичині, можуть заборонити служити
Останні новини
Схожі новини