Водій маршрутки, який в'їхав у будинок в Луцьку, працював перший день

Водій маршрутки, який в'їхав у будинок в Луцьку, працював перший день
Фото Суспільне.Волинь

На вулиці Дубнівській у Луцьку маршрутний автобус №1 в'їхав у житловий будинок. Водія ушпиталили, він працював на цьому маршруті перший день.

Про це розповів Суспільному напарник керманича Павло.

Аварія трапилася орієнтовно о 12-й годині 12 листопада. Чоловіка госпіталізували.

"Він сьогодні перший день, як сів на цей маршрут. Я зранку йому все показав, розказав про маршрут. Автобус недавно був на техогляді. Це людський фактор, просто людині стало погано", – каже напарник водія маршрутки.

За попередніми даними, ймовірно під час руху водію стало зле і він не впорався з керуванням, – розповіла Суспільному речниця патрульної поліції області Валентина Мельник. З її слів ніхто з пасажирів маршрутки по допомогу до медиків не звертався.

Під час удару у маршрутки розбились дзеркала і тріснуло лобове скло. Жінка, яка мешкає на першому поверсі будинку, у який в'їхав автобус спілкуватися відмовилася, заславшись на погане самопочуття через емоційне потрясіння. Її сусідка, 90-річна Ольга Купай розповіла, що на момент аварії була вдома, на вулицю вийшла, бо почула звук удару.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. Зі слів старшого слідчого Луцького районного управління поліції Сергія Куця, наразі правоохоронці збирають усі необхідні матеріали щодо аварії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громадах Волині під кордоном готові надати заклади, щоб розмістити правоохоронців, - Недопад
Наступна новина На Волині посадовця Держгеокадастру зловили на хабарі
Останні новини
Схожі новини