У громадах Волині під кордоном готові надати заклади, щоб розмістити правоохоронців, - Недопад

У громадах Волині під кордоном готові надати заклади, щоб розмістити правоохоронців, - Недопад
Нарада в санаторії «Лісова пісня» біля Шацька. Джерело фото: пресслужба Волиньради

Під час наради через загострення міграційної ситуації на кордоні, що відбулася на Волині 11 листопада, голова Волиньради Григорій Недопад заявив, що у прикордонних громадах готові надати комунальні заклади, щоб розмістити у них правоохоронців. 

Про це інформують у Волинській облраді. 

Міністр ВСУ Денис Монастирський провів нараду із керівництвом області, прикордонниками, нацгвардійцями, рятувальниками, Державною міграційною службою та керівниками територіальних громад Волині. Правоохоронці не відкидають ймовірності того, що мігранти намагатимуться перетнути білорусько-українську ділянку кордону аби транзитом потрапити до Польщі.

Голова обласної ради Григорій Недопад у ході наради «пообіцяв усіляку підтримку в організації вбезпечення кордону».

«Ми вже обговорили план дій з головами прикордонних громад. І готові надати свої комунальні заклади для того, щоб розмістити додаткові сили правоохоронців. Також ми віднайдемо резерви для забезпечення першочергових потреб», - каже він. 

Нагадаємо, перехрестя білоруського, українського і польського кордону – найбільш проблемна точка, якщо говорити про ситуацію, що розгортається навколо штучно створеної кризи з мігрантами на межі Польщі та Білорусі. Про це каже секретар РНБО Олексій Данілов. Саме до такої точки сьогодні прикута увага РНБО. І це на Волині.

Також секретар РНБО анонсував ще одну велику нараду, що може відбутися в Луцьку 14 листопада. ЗМІ пишуть про участь у ній президента Володимира Зеленського. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У новому комплексі «Лісовичок» є бесідки з мангалом в оренду. Скільки вартує і що там можна купити
Наступна новина Водій маршрутки, який в'їхав у будинок в Луцьку, працював перший день
Останні новини
Схожі новини