«Волинь» інтенсивно готується до першого матчу сезону. ВІДЕО

«Волинь» інтенсивно готується до першого матчу сезону. ВІДЕО
Вдома «Волинь» зіграє проти краматорського «Авангарду»

Футболісти луцької «Волині» інтенсивно готуються до першого матчу цього сезону. Вдома команда зіграє проти краматорського «Авангарду».

Про це – у сюжеті 12 каналу.

Нещодавно луцькі футболісти повернулися із турецьких зборів, де провели п’ять спарингів із данським і білоруськими клубами.

Головний тренер Андрій Тлумак каже, що задоволений роботою підопічних за кордоном, проте головна оцінка – за вболівальниками.

«Викладаються на 100 процентів, ні до кого претензій немає по самовіддачі, по тому, про що ми домовлялися. Але оцінку, напевно, будете давати ви і глядачі після першого матчу», – розповів він.

Великі надії тренер покладає на новачків. Нещодавно у команду перейшов 21-річний Олександр Маткобожик. Протягом трьох років він виступав за кропивницьку «Зірку». Спортсмен родом із Ковеля.

«Мені дуже приємно повернутися на батьківщину, бо я тривалий час був у кропивницькій «Зірці» і повернувся додому. У команди дуже хороший, позитивний настрій», – розповів Олександр Маткобожик.

Захисник «Волині» Артур Западня каже, що налаштований лише на перемогу.

«Треба вигравати. Ставлю перед собою завдання – допомагати команді. Треба виходити у Прем’єр-лігу. Шляху назад нема», – зазначив Западня.

Нині «Волинь» на третій сходинці турнірної таблиці Першої ліги. Суперники з краматорського «Авангарду» – шості.

Матч «Волинь» – «Авангард» (Краматорськ) відбудеться 23 березня на стадіоні «Авангард». Початок – о 17-й годині.

Вхід безплатний.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як на Волині відновлювали ліс. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 22 березня
Останні новини
Схожі новини