Волинь отримала 100 мільйонів від продажу підакцизної продукції

Волинь отримала 100 мільйонів від продажу підакцизної продукції
джерело фото: https://img.tsn.ua

До місцевих бюджетів Волині протягом січня-вересня 2018 року надійшло 100 мільйонів гривень податкових платежів.

Про це повідомляють в ГУ ДФС Волині.

Зокрема, 88,1 мільйона гривень у місцевих бюджетах – сплачений акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Ще майже 12 мільйонів гривень громади отримали від плати за ліцензії на право роздрібного продажу підакцизної групи товарів.

«Враховуючи той факт, що суми сплаченого  роздрібного акцизу та плати за ліцензію перевищують визначені індикативні показники, є підстави стверджувати про належний контроль за дотриманням законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції з боку ГУ ДФС в області. Водночас варто подякувати тим представникам бізнесу, які дбають не лише про успіх власних комерційних проектів, а й інтереси держави та громади, на території якої здійснюють діяльність», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що на ситуацію зі сплатою податків можуть та повинно активно впливати керівник органів місцевого самоврядування.

«Щоб завершення фінансового року було успішним, кожна громада повинна мати принципову позицію  щодо тих бізнесменів, які намагаються здійснювати господарську діяльність поза правовим полем. Створюючи  таким чином рівні конкурентні умови для сумлінного бізнесу, громада завжди матиме кошти у бюджеті», – підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 26 жовтня
Наступна новина Волинянин має три медалі на «Іграх нескорених»
Останні новини
Схожі новини