Волинь отримала «LEGO» для першокласників

Волинь отримала «LEGO» для першокласників
джерело фото: pjgaglardiacademy.ca

15 480 комплектів конструкторів «LEGO» отримала Волинь як дидактичний матеріал першокласникам.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Так, міністерство освіти й науки України вручило керівникам органів управління освіти районів, міст та об’єднаних територіальних громад 15 480 комплектів конструкторів «LEGO», які слугуватимуть дидактичним матеріалом першокласникам з 1 вересня 2018 року.

25 липня 2018 року усі конструктори передали у райони та ОТГ області для якісного впровадження концепції Нової української школи. Зокрема, їх будуть використовувати на інтегрованих уроках у перших класах. З допомогою цеглинок дітей вчитимуть розрізняти кольори, тренуватимуть увагу та пам'ять.

6 цеглинок «LEGO» отримає кожен учень першого класу області, аби в ігровій формі було цікаво вчитися. Саме шість цеглинок дозволяють проводити розвивальні, математичні заняття та на логіку.

Усі конструктори надаються The LEGO Foundation абсолютно безкоштовно, на підставі Меморандуму про взаєморозуміння між організацією та Міністерством освіти і науки України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В «Устилузі» затримали чоловіка з цінним вантажем. ФОТО
Наступна новина Квітковий рай та ніжні десерти: волинянка творить дива з лавандою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини