«Волинь» програла черкаському «Дніпру» 2:1. ВІДЕО

«Волинь» програла черкаському «Дніпру» 2:1. ВІДЕО

У перенесеному матчі 23-го туру Чемпіонату України по футболу серед команд I ліги "Черкаський Дніпро" переміг "Волинь" з Луцьку 2:1. 

Про це пише «Провінція».

Як інформує прес-служба черкаської команди, ще за добу проведення матчу ФК «Черкаський Дніпро» - ФК «Волинь» було під великим питанням. Адже капризи природи вторглись в календар змагань. Нагадаємо, що погодні явища стали на заваді проведення гри ще 18 березня - саме тоді за планом повинні були зустрітися черкащани з суперником. Ось і цього разу, напередодні футбольного заходу, весна не балувала своєю прихильністю наше місто. Але завдяки зусиллям працівників стадіону «Центральний» матч таки відбувся на радість численним вболівальникам «Черкаського Дніпра».

Та все одно, стан газону залишав бажати кращого, що не могло не вплинути на якість гри. Незважаючи на це, футболісти подарували своїм прихильникам яскраві моменти. Один з них стався вже на сьомій хвилині матчу, коли Роман Локтіонов ефектним ударом вразив ворота гостей - 1:0. Через 10 хвилин ще один вибух позитивних емоцій подарував відвідувачам стадіону Максим Зеленевич, подвоївши рахунок гри.

Гравці «Волині» спробували перехопити ініціативу. Їм вдалося створити декілька небезпечних моментів, але блискуча гра голкіпера «дніпрян» Ореста Будюка відвела загрозу від воріт черкаського клубу. Можливість збільшити рахунок була і у «Дніпра». Так, запам’ятався момент, коли лише поперечина стала на заваді м’яча після удару головою Олега Тарасенка.

Все, на що спромоглися гості, так це скоротити відставання від господарів до одного м’яча. Нападник «Волині» Андрій Яковлев встановив остаточний рахунок в матчі вже в доданий арбітром час – 2:1.

Таким чином, луцька "Волинь" продовжує 16 сходинку після 24 турів.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яний поліцейський влаштував ДТП. ВІДЕО
Наступна новина Децентралізація виборів, або Порошенко і регіони
Останні новини
Схожі новини