«Волинь» розгромно поступилася «Дніпру-1»

«Волинь» розгромно поступилася «Дніпру-1»

СК «Дніпро-1» переміг луцьку «Волинь» з рахунком 5:0.

Про перебіг матчу пише офіційний сайт ФК «Волинь» Луцьк.

Ціна переможного ходу буває дуже дорогою. На своєму прикладі це відчула і луцька команда. Третій матч поспіль протягом восьми днів випав проти головних конкурентів у турнірній таблиці.  

Шансів господарям поля додавало те, що вони свій кубковий матч перенесли, тоді як «Волинь» відбігала дві години драматичного протистояння проти «Таврії-Сімферополь».

Матч розпочинався за прогнозованим сценарієм. Втомлені підопічні Андрія Тлумака зосередилися на захисті, тоді як дніпряни шукали свого щастя у постійних хвилях масованих атак.

Оборона «Волині» з Міхою Горопевшеком, Сергієм Сімініним, Богданом Когутом та іншими досить довго стримувала натиск суперників, однак після перших півгодини гри таки дала збій. 

На перерву команди пішли за подвійної переваги господарів «Дніпро-Арени».   

У другому таймі підопічні Андрія Тлумака намагалися нав’язати суперникам власну гру, однак замість бажаного гола – пропустили: розіграш кутового, подача Кравченка та точний удар Дмитра Башлая – 3:0.

До завершення зустрічі волинській команді так і не вистачило свіжості. Свої моменти «Хрестоносці» не використали: натомість, пропустили ще два голи – курйозний удар головою від Олександра Назаренка та не менш неочікуваний м’яч з гострого кута від ще одного екс-волинянина Володимира Польового.

Фінальний свисток зафіксував поразку з рахунком 0:5. Утім, тільки спотикання дають справжню ціну переможному фінішу.  

Тому 2 вересня о 18:00 – чекаємо усіх: наша команда намагатиметься отримати сатисфакцію за поразку в Дніпрі в матчі проти «Оболоні-Бровара» на рідному стадіоні «Авангард»! 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відома авіакомпанія обмежить безплатне провезення ручної поклажі
Наступна новина У Луцьку вимагають відремонтувати дитячий майданчик
Останні новини
Схожі новини