«Волиньгаз» продовжує модернізувати газові мережі

«Волиньгаз» продовжує модернізувати газові мережі
Фото ілюстративне

Від початку 2021 року фахівці «Волиньгазу» встановили 15 нових шафових газорозподільних пунктів та обстежили 1,5 тисячі кілометрів газороводу.

Загалом на модернізацію мереж спрямували 1,9 мільйона гривень, - повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

Утримання газорозподільних мереж, модернізація, капітальні та поточні ремонти фінансуються виключн з коштів, які надходять за розподіл газу. У 2021 році встановили нове обладнання на суму 900 тисяч гривень у чотирьох газорозподільних пунктах у Луцьку, Ковелі та Горохові. Цього року компанія планує замінити газопроводи у Рожищі, Нововолинську, Ковелі, Струмівці, Милушах, Коршівці та Охнівці.

Минулого року найбільше газопроводів замінили в Ковелі, Нововолинську, Ратному, Струмівці, Милушах, Будятичах та Грибовиці, де близько 30% мереж зношені.

Щодо безпеки газового обладнання, то сучасні котли, водонагрівачі, газові плити в порівнянні зі старими моделями не лише значно економніші, а й мають автоматику, яка мінімізує ризики аварійних ситуацій. Придбати нове газове обладнання, укласти угоду на техобслуговування клієнти АТ «Волиньгазу» можуть у Клієнтському просторі 104.ua.

Читати також: Майже 350 волинян замінять газове обладнання


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде “Супернова” на фініші. ВІДЕО
Наступна новина Продукти на Волині здорожчали на 4,9%
Останні новини
Схожі новини