Волиньрада виділила 7 мільйонів на соціальну допомогу

Волиньрада виділила 7 мільйонів на соціальну допомогу

З обласного бюджету протягом наступних чотирьох років заплановано виділити 7,293 мільйона гривень на підтримку сімей соціально вразливих категорій і на проведення заходів щодо попередження торгівлі людьми.

Про це йшлося під час засідання позачергової 17-ї сесії Волинської обласної ради 18 грудня, на якій депутати затвердили комплексну програму з питань підтримки сім’ї, протидії торгівлі людьми та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період до 2021 року, передають «Волинські новини».

Як підкреслив депутат ради Вячеслав Рубльов, надзвичайно важливо у рамках цієї програми передбачити фінансування Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги, а також створити належні умови для надання різного виду допомоги соціально вразливим категоріям населення.

Депутат Сергій Слабенко, своєю чергою, зауважив, що для таких осіб потрібно передбачити забезпечення юридичного супроводу щодо отримання допомоги.

Відзначимо, програма спрямована на вирішення таких проблем, як насильство в сім’ї, торгівля людьми, рівноправна участь жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Так, станом на 1 січня 2017 року лише багатодітних сімей, які виховують 5 і більше дітей, у Волинській області нараховувалося 1310.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЖБК «Британія Hall» дбають про тепло та затишок своїх мешканців
Наступна новина Луцький клуб «HOLLYWOOD» показав «закулісся»
Останні новини
Схожі новини