Волиньраду просять подбати про цифрове телебачення для госпіталю ветеранів війни

Волиньраду просять подбати про цифрове телебачення для госпіталю ветеранів війни
джерело фото: TMGinfo.net

Голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю та Голову правління Фонду «Тільки разом» Олександра Товстенюка просять виділити кошти на придбання спецільної установки для цифрового телебачення для волинського госпіталю.

Про це йдеться на сторінці Громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» у Facebook.

«З 1.09.18 р. наші захисники втратять можливість переглядати ефірне аналогове телебачення та бути обізнаними у інформаційному сьогоденні та державно-політичній обстановці.  

На сьогоднішній день, для даної установи (Волинський обласний госпіталь ветеранів війни, – Авт.» потреба складає у 43-ох комплектах цифрових тюнерів формату DVB-T2 та домашніх антен з підсилювачем для прийому цифрового телебачення DVB-T2. 

Просимо Вас, розглянути питання щодо надання допомоги у виділенні коштів на закупівлю вищевказаного обладнання з метою забезпечення належних умов лікування ветеранів та учасників бойових дій», – йдеться у дописі. 

 

Звернення адресоване: Голові Волинської обласної ради Палиці І. П. Голові правління Фонду Ігоря Палиці "ТІЛЬКИ РАЗОМ"...

Posted by Громадська спілка "Спілка воїнів АТО Волині" on Friday, 31 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому супермаркеті продають зіпсований російський сир. ФОТОФАКТ
Наступна новина У Луцьку відкрили 27-му школу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини