Волинська «Солідарність» заявила про атаку «клонів»

Волинська «Солідарність» заявила про атаку «клонів»
Фото: realnoevremya.ru

У волинській «Солідарності» повідомили, що у Фейсбуці створили фейкові сторінки районних осередків партії.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова обласного осередку Іван Мирка

«За день до агітаційної тиші, розуміючи, що пропрезидентська партія на Волині має чималу підтримку серед населення, політичні опоненти вдалися до хитрощів, аби заплямувати репутацію партії. Так, у соціальній мережі Facebook було створено декілька акаунтів ніби то районних організацій «Солідарності», від імені яких з'явились компроментуючі заяви», – повідомив він. 

Відтак, у Волинській територіальній організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляють, що інформація, яка поширюється в Фейсбуці від іменні районних осередків Партії є недостовірною, а сторінки фейковими.

«Закликаємо волинську громаду не підписуватися на ці сторінки і тим більше не довіряти брехням політичних опонентів», – наголосив Іван Мирка. 

 

Цієї неділі, 23 грудня, на Волині відбудуться вибори в дев’ятьох новостворених ОТГ. «Блок Петра Порошенка «Солідарність»...

Posted by Myrka Ivan on Friday, 21 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Маневиччині відкрили першу поліцейську станцію. ФОТО
Наступна новина «Гроші заробляють не тільки для того, щоб їх витрачати», – луцький бізнес-тренер Олег Рабочаускас
Останні новини
Схожі новини