Волинська співачка Галина Конах розповіла про закулісся «Голосу країни». ВІДЕО

Волинська співачка Галина Конах розповіла про закулісся «Голосу країни». ВІДЕО
Джерело фото: YouTube

Волинянка Галина Конах, яка у 2014-му брала участь у шоу «Голос країни», розповіла про те, як відбувалися зйомки.

Спогадами вона поділилася у програмі «За 15 хвилин до зльоту» на 12 каналі.

«Це те, що називається «шоу», а не професійний вокальний конкурс. Я не шоувумен. Я музикант, митець», - пояснила Галина Конах.

Вона додала, що в такому конкурсі варто брати участь лише тим, кого цікавить «творчий хайп». За словами співачки, на шоу діє певна система відбору учасників.

«Класно співаюча людина без історії їм не цікава. Вони дуже довго допитувалися мене, що поганого трапилося в моєму житті. Ну подивіться на мене - руки є, ноги є, голова працює. Тоді мене питали - «Може, вас чоловік з новонародженою дитиною покинув?» У режисерів і продюсерів шоу є своя задумка, як продати його», - розповіла Конах.

Її тренеркою була співачка Ані Лорак, проте Галина каже, що бачила її всього двічі і обидва рази - на зйомках.   

Співачка також розповіла, що шоу знімали під час розстрілів на Майдані, а за відмову від участі вона мала б сплатити велику суму.

«Це було 18 лютого 2014-го. Ми мали доступ до Фейсбуку і стежили за трансляціями, знали, що загинула велика кількість людей. Настрій був не співочий. Я підійшла тоді до організаторів і пояснила - зі своїх патріотичних і етичних міркувань я не хочу брати участь сьогодні у зйомках. До мене привели юриста, принесли стопку документів і сказали, яку суму я маю сплатити як людина, що підвела зйомку. В результаті Славко Вакарчук «став в позу», заявивши, що він проти знімання шоу в той день. Команда витратила ще години дві чи три, щоб вмовити його. Того дня була атмосфера веселощів на зйомках», - поділилася волинська співачка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Селфі з Кремля. Луцький комсомолець Кононович отримав орден до 100-річчя ВЛКСМ. ФОТО
Наступна новина Депутат Луцькради «вполював» гігантського гриба. ФОТО
Останні новини
Схожі новини