Селфі з Кремля. Луцький комсомолець Кононович отримав орден до 100-річчя ВЛКСМ. ФОТО

Селфі з Кремля. Луцький комсомолець Кононович отримав орден до 100-річчя ВЛКСМ. ФОТО

Скандальний луцький комсомолець Михайло Кононович їздив у Кремль на концерт до 100-ліття ВЛКСМ і нагороджений орденом з нагоди річниці.

Про нагороду це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Награжден орденом 100-летия ВЛКСМ товарищами Дмитрием Новиковым и Юрием Афониным!» - повідомив Кононович.

Є на його сторінці і селфі з Кремля, де 29 жовтня відбувся концерт до століття ВЛКСМ. Як розповідають російські ЗМІ, «першим солістом» на концерті в Москві був замголови Адміністрації Президента Сергій Кирієнко, який зачитав зі сцени вітання Володимира Путіна. Зірки радянської естради виконували пісні, а «безусловным лидером был нестареющий комсомолец Лев Лещенко, спевший гимн «Любовь, комсомол и весна».

Фото з Фейсбуку
Фото з Фейсбуку
Фото www.mk.ru

Брати Михайло та Олександр Кононовичі до Революції гідності вели активну діяльність на Волині у лавах місцевої Компартії. У Луцьку вони відомі своєю відвертою антиукраїнською позицією, постійно проводять провокації та пропагують сепаратизм. У 2016-му Кононовичі намагалися оскаржити в суді рішення вченої ради СНУ імені Лесі Українки про відрахування їх з аспірантури (після того, як брати поширили відео, як вони в’їхали на непідконтрольну територію України з гуманітарною допомогою). Однак суд не поновив їх в аспірантурі. 

У травні 2018 року СБУ провела обшук у київській квартирі Михайла Кононовича, запідозривши його у підготовці до повалення державного ладу. Обшуки здійснювали у межах кримінальної справи за ст. 109 КК (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, в яких багатоповерхівках Луцька відсутнє тепло
Наступна новина Волинська співачка Галина Конах розповіла про закулісся «Голосу країни». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини